Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)66g84kcal7.3g0.2g6g0g
Sokeri 99g401kcal0g98.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta86g311kcal11.2g60.5g1.8g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g449kcal0g0g49.8g0g
Porkkanaraaste 200g66g18kcal0.4g3.5g0.1g1.7g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)33g239kcal0g0g26.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 66g119kcal11.3g2.1g7.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g83g332kcal0g83.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g3962kcal61g509.2g183.4g9.4g
Valittu annoskoko560g1981kcal30.5g254.6g91.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna280g991kcal15.3g127.3g45.9g2.4g
Arvot/100g100g354kcal5.4g45.5g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388104