Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt415g191kcal13.3g19.9g6.2g0g
Mannasuurimo tumma 42g128kcal4.2g24.7g0.7g2.3g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g20g80kcal0g19.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai27g96kcal3.3g19.5g0.6g0.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.6g21kcal0.7g4g0.5g1.9g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1206kcal54.4g175.8g30.4g10g
Valittu annoskoko560g603kcal27.2g87.9g15.2g5g
Annoskoko puolitettuna280g302kcal13.6g44g7.6g2.5g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888