Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki117g65kcal9.9g5.8g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.9g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g23g134kcal4.1g1.6g11.6g2.8g
Kauralese 58g210kcal10.5g26.6g4.5g10.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g58g350kcal12.3g3.9g31.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%140g322kcal40.6g3.5g16.8g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2605kcal191.4g92.4g158.2g46g
Valittu annoskoko560g1302kcal95.7g46.2g79.1g23g
Annoskoko puolitettuna280g651kcal47.9g23.1g39.6g11.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658