Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g422g401kcal33.7g59g3g33.7g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 41g363kcal0g0g41g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g12g2.3kcal0g0.8g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1631kcal72.2g140g89.2g70g
Valittu annoskoko560g816kcal36.1g70g44.6g35g
Annoskoko puolitettuna280g408kcal18.1g35g22.3g17.5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.5g8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678