Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g160g766kcal11.2g83.2g43.2g0g
Hermesetas-jauhe8g23kcal0.1g4.5g0g3.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen12g43kcal6g4.3g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g4597kcal93.4g186.6g390g9.8g
Valittu annoskoko560g2299kcal46.7g93.3g195g4.9g
Annoskoko puolitettuna280g1149kcal23.4g46.7g97.5g2.5g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038