Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 35g79kcal5.6g0.2g6.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g175g207kcal30.3g2.3g7.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 125g53kcal0.5g5.1g0g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Ruusukaali 63g15kcal0.9g1.2g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g801kcal77.4g34g29.4g10g
Valittu annoskoko560g401kcal38.7g17g14.7g5g
Annoskoko puolitettuna280g200kcal19.4g8.5g7.4g2.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959