Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g140g546kcal0g137.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Raparperi 140g47kcal1g7.7g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1315kcal5.2g313.4g2g13g
Valittu annoskoko560g658kcal2.6g156.7g1g6.5g
Annoskoko puolitettuna280g329kcal1.3g78.4g0.5g3.3g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731