Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 66g90kcal1.6g19.9g0.2g0.6g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g197g138kcal9.7g23.7g1.4g0g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)186g140kcal33.5g0.9g1.9g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g88g85kcal17.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1043kcal125.4g92.2g23.8g1.6g
Valittu annoskoko560g521kcal62.7g46.1g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna280g261kcal31.4g23.1g6g0.4g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560