Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)469g216kcal15g22.5g7g0g
Ohrasuurimo 80g257kcal6.6g50.4g1.6g6.1g
Kauralese 9g34kcal1.7g4.3g0.7g1.6g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1014kcal46.6g154.4g18.6g15.4g
Valittu annoskoko560g507kcal23.3g77.2g9.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna280g253kcal11.7g38.6g4.7g3.9g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993