Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Porkkana 75g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Palsternakka 24g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 92g27kcal0.5g4.9g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g241kcal8.8g34.6g4.2g14g
Valittu annoskoko560g121kcal4.4g17.3g2.1g7g
Annoskoko puolitettuna280g60kcal2.2g8.7g1.1g3.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820