Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona232g158kcal28.3g9g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl116g427kcal33.6g0g32.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu145g183kcal15.9g0.4g13g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g123kcal3.6g22.5g0.8g5.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g21g26kcal1.5g3.4g0.7g14.5g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1853kcal166.4g75g95g40.2g
Valittu annoskoko560g926kcal83.2g37.5g47.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna280g463kcal41.6g18.8g23.8g10.1g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101