Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g98g127kcal4.1g5g9.8g0g
Auringonkukansiemen 83g495kcal19.2g10.5g41.3g5g
Seesaminsiemen, kuorineen 50g337kcal13.4g3.5g29g6.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale42g25kcal4.2g2.1g0.1g30.4g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g50g242kcal12.3g16.7g14.4g14.2g
Fiber husk (1rkl=10g)8.3g0.8kcal0.1g0g0.1g7.1g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g17g63kcal3g7.4g3.7g1.8g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki110g62kcal9.4g5.5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2992kcal155.2g108.4g216g129.4g
Valittu annoskoko560g1496kcal77.6g54.2g108g64.7g
Annoskoko puolitettuna280g748kcal38.8g27.1g54g32.4g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.7g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415