Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Pinaatti 425g57kcal6.9g1.7g1.3g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g731kcal24.4g14.6g62.2g14g
Valittu annoskoko560g366kcal12.2g7.3g31.1g7g
Annoskoko puolitettuna280g183kcal6.1g3.7g15.6g3.5g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790