Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 167g46kcal2g6.8g0.3g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g408kcal32.4g29.8g16.2g9.8g
Valittu annoskoko560g204kcal16.2g14.9g8.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna280g102kcal8.1g7.5g4.1g2.5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374