Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3110g71kcal12.1g4.6g0.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)55g395kcal0.1g0.1g43.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit88g18kcal2.9g1.7g0g2.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g88g162kcal19.3g1.8g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2501kcal102.4g103.8g183.8g9.2g
Valittu annoskoko560g1250kcal51.2g51.9g91.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna280g625kcal25.6g26g46g2.3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245