Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3367g4242kcal370.3g10.1g303g0g
Sokeri 954g3872kcal0g953g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai730g2553kcal87.5g517.9g15.3g21.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 224g830kcal41.5g24.7g48.7g68.2g
Leivinjauhe 56g99kcal2.9g21.2g0g0.3g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 112g399kcal0.4g0g44.9g0g
Korppujauho 157g575kcal16.5g117.7g1.6g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g25140kcal1038.2g3289.2g827g197.4g
Valittu annoskoko5600g12570kcal519.1g1644.6g413.5g98.7g
Annoskoko puolitettuna2800g6285kcal259.6g822.3g206.8g49.4g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256