Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1600g400kcal17.6g80g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g200g70kcal8g7g0.8g9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 960g1326kcal180g0g67.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g3791kcal420.8g175.2g153.6g18g
Valittu annoskoko5600g1896kcal210.4g87.6g76.8g9g
Annoskoko puolitettuna2800g948kcal105.2g43.8g38.4g4.5g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994