Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1867g3136kcal373.3g0g186.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g933g513kcal28.9g59.7g18.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g467g1213kcal70g0.9g102.7g0g
Tomaattimurska 2333g686kcal13.1g123.7g4.7g44.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g11097kcal970.6g368.6g625.6g88.6g
Valittu annoskoko5600g5549kcal485.3g184.3g312.8g44.3g
Annoskoko puolitettuna2800g2774kcal242.7g92.2g156.4g22.2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570