Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1575g454kcal15.8g72.5g4.7g28.4g
Kaali, valkokaali1575g332kcal18.9g53.6g3.2g33.1g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g1951kcal87.6g319.4g18.6g146.8g
Valittu annoskoko5600g976kcal43.8g159.7g9.3g73.4g
Annoskoko puolitettuna2800g488kcal21.9g79.9g4.7g36.7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612