Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1400g295kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)672g1568kcal75.9g3.4g131g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 840g1367kcal235.4g0g46.5g0g
Lihapullat saarioinen280g672kcal42g26.3g42g5.6g
Hapankaali 1400g394kcal15g60.2g2.7g28.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g616g173kcal3.7g36.7g1.2g15.4g
Pekoni, paistettu 280g1442kcal46g0g141.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g11883kcal872.6g359.2g736.6g162g
Valittu annoskoko5600g5941kcal436.3g179.6g368.3g81g
Annoskoko puolitettuna2800g2971kcal218.2g89.8g184.2g40.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351