Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g2245g5499kcal224.4g179.6g404g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl561g196kcal5.6g33.7g5.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1515g2424kcal40.9g40.9g227.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr561g1571kcal44.9g53.3g134.7g9g
Vesi561g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix101g51kcal1.5g10.1g0.5g0g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g19629kcal639.6g651g1551g20g
Valittu annoskoko5600g9815kcal319.8g325.5g775.5g10g
Annoskoko puolitettuna2800g4907kcal159.9g162.8g387.8g5g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523