Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1600g11607kcal19g6.4g1300.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2200g3051kcal275g6.6g215.6g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1600g7664kcal112g832g432g0g
Hermesetas-jauhe80g231kcal1g44.8g0g32g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen120g432kcal60g43.2g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g45969kcal934g1866g3899.2g97.6g
Valittu annoskoko5600g22985kcal467g933g1949.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna2800g11492kcal233.5g466.5g974.8g24.4g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038