Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4009g5762kcal641.5g0g356.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g802g882kcal18.4g24.9g80.2g0g
Tilli, tuore 192g58kcal7.1g1.7g1.5g4g
Aurajuusto481g1636kcal96.2g0g139.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl103g145kcal4.8g9.4g9.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g22kcal1g4.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g17007kcal1538g80.2g1175.8g8g
Valittu annoskoko5600g8503kcal769g40.1g587.9g4g
Annoskoko puolitettuna2800g4252kcal384.5g20.1g294g2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022