Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja5009g8315kcal836.5g0.5g551g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g531g2326kcal29.2g22.3g235.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g21411kcal1740.8g65.2g1573.2g2.6g
Valittu annoskoko5600g10706kcal870.4g32.6g786.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna2800g5353kcal435.2g16.3g393.3g0.7g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397