Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile3200g4256kcal608g22.4g192g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1680g4704kcal302.4g8.4g386.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g720g2016kcal136.8g0g158.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g21952kcal2094.4g61.6g1473.6g0g
Valittu annoskoko5600g10976kcal1047.2g30.8g736.8g0g
Annoskoko puolitettuna2800g5488kcal523.6g15.4g368.4g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731