Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5285g10323kcal987.8g0g713.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g140g35kcal0.6g11.8g0.1g0.6g
Pastajuusto valio mustaleima175g717kcal50.7g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g22150kcal2078.2g23.6g1539g1.2g
Valittu annoskoko5600g11075kcal1039.1g11.8g769.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna2800g5538kcal519.6g5.9g384.8g0.3g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912