Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1666g463kcal19.8g67.6g3.3g35g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Punajuuri 267g102kcal2.7g18.4g0.5g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha666g1106kcal126.6g0g66.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka250g205kcal8.5g47.5g2.5g2.5g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g4078kcal324.4g298g163.4g99.2g
Valittu annoskoko5600g2039kcal162.2g149g81.7g49.6g
Annoskoko puolitettuna2800g1020kcal81.1g74.5g40.9g24.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374