Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1750g6339kcal142.3g1382.5g9.8g29.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1750g2930kcal485.5g0.2g108.5g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)50g360kcal0.4g0.4g40g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Valkoviini kuiva 500g343kcal1.5g3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g200g784kcal66g0g56.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)75g195kcal9.8g9g13.5g0.3g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g625g775kcal18.7g160g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g24659kcal1464g3167.8g562g80.6g
Valittu annoskoko5600g12330kcal732g1583.9g281g40.3g
Annoskoko puolitettuna2800g6165kcal366g792g140.5g20.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680