Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 267g1082kcal0g266.4g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g533g1867kcal64g373.3g12.8g21.3g
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g6519kcal135g1388.2g33.6g84.2g
Valittu annoskoko5600g3260kcal67.5g694.1g16.8g42.1g
Annoskoko puolitettuna2800g1630kcal33.8g347.1g8.4g21.1g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586