Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2331g561kcal42.2g51.3g7g53.6g
Purjosipuli 303g69kcal5.5g7.3g0.6g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 2331g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g583g1632kcal110.7g0g128.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)52g52kcal3.9g8.9g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g4628kcal324.6g135g272.2g122.2g
Valittu annoskoko5600g2314kcal162.3g67.5g136.1g61.1g
Annoskoko puolitettuna2800g1157kcal81.2g33.8g68.1g30.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901