Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g66g393kcal13.8g4.3g35.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.5g0.3g9.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)175g455kcal45.5g2.6g29.7g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli66g46kcal6.2g2.6g1.3g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g66g141kcal16.4g1.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1124g2474kcal204g33.2g163.8g1.2g
Valittu annoskoko562g1237kcal102g16.6g81.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna281g618kcal51g8.3g41g0.3g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104