Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)233g259kcal50.6g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 14g98kcal0.1g0g11.1g0g
Sipulikuutiot rainbow58g5.8kcal0.9g0.9g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g4.4g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)117g47kcal1.3g8.4g0.6g1.6g
Punaviini 88g62kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.3g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1123g1029kcal109.2g33.4g37.2g5.6g
Valittu annoskoko562g514kcal54.6g16.7g18.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna281g257kcal27.3g8.4g9.3g1.4g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351