Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1798g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Herkkusieni säilyke 599g102kcal12.6g1.2g1.8g14.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.120g420kcal15.9g81.5g2.9g4.6g
Vesi1798g0kcal0g0g0g0g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi60g198kcal2.7g9g16.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 899g2677kcal166.9g22.5g215.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g8202kcal426.4g353.6g552g82.2g
Valittu annoskoko5616g4101kcal213.2g176.8g276g41.1g
Annoskoko puolitettuna2808g2050kcal106.6g88.4g138g20.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038