Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty2763g8013kcal607.8g1243.3g44.2g0g
Oliiviöljy 243g2151kcal0g0g243.3g0g
Sipuli (kuorittu)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Inkivääri, tuore, silputtu150g120kcal2.7g26.7g1.2g3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1502g300kcal9g57.1g4.5g21g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g48g168kcal0.8g42.8g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 360g714kcal5g6.5g72.1g15.9g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g12g32kcal0.4g9.6g0.4g6.6g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g23473kcal1278.2g2840.8g737.2g124g
Valittu annoskoko5616g11737kcal639.1g1420.4g368.6g62g
Annoskoko puolitettuna2808g5868kcal319.6g710.2g184.3g31g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903