Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Purjosipuli 141g32kcal2.6g3.4g0.3g3g
Kesäkurpitsa zucchini 1066g192kcal6g26.7g4.3g7.5g
Paprika punainen 605g177kcal5.7g27.2g2.4g11.5g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g72g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g27g80kcal4.3g1.9g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 533g121kcal3g18.4g1.6g7.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1599g1519kcal319.8g0g11.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)986g395kcal10.8g71g4.9g13.8g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g6504kcal711.4g335.2g206.6g89.2g
Valittu annoskoko5616g3252kcal355.7g167.6g103.3g44.6g
Annoskoko puolitettuna2808g1626kcal177.9g83.8g51.7g22.3g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762