Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 675g3678kcal6g3.4g411.6g0g
Sokeri 574g2329kcal0g573.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 878g3011kcal89.4g614.3g10.5g30.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Raparperi pakastettu1575g488kcal11g86.6g1.6g22g
Fariinisokeri225g914kcal0g224.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g25965kcal468.8g3500.6g1081.8g105.6g
Valittu annoskoko5616g12983kcal234.4g1750.3g540.9g52.8g
Annoskoko puolitettuna2808g6491kcal117.2g875.2g270.5g26.4g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875