Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3150g569kcal17.6g78.7g12.6g22g
Sipuli (kuorittu)990g267kcal12.9g47.5g2g16.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g162g348kcal22.4g34.8g13.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g900g2520kcal171g0.3g198g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g99g103kcal7.8g16.1g0.6g2g
Voi 252g1828kcal3g1g204.9g0g
Basilika, tuore 36g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Timjami, annos 3g27g57kcal2.5g7.3g2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g11404kcal476.6g372.2g867.6g102.8g
Valittu annoskoko5616g5702kcal238.3g186.1g433.8g51.4g
Annoskoko puolitettuna2808g2851kcal119.2g93.1g216.9g25.7g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407