Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)538g678kcal59.2g1.6g48.4g0g
Sokeri 915g3714kcal0g914.2g0g0g
Rypsiöljy 646g5712kcal0g0g645.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1435g259kcal8g35.9g5.7g10g
Vehnäjauho puolikarkea 1292g4433kcal131.6g904.3g15.5g45.2g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.2g26kcal0.3g5.7g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.4g0g0g
Rusina 431g1259kcal12.1g258.8g2.2g41.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g287g1723kcal68.9g18.9g155g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g35964kcal564g4362.8g1746g194.4g
Valittu annoskoko5616g17982kcal282g2181.4g873g97.2g
Annoskoko puolitettuna2808g8991kcal141g1090.7g436.5g48.6g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097