JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3158g5242kcal599.9g0g315.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl902g767kcal12.6g39.7g63.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras293g783kcal24.9g150.1g2.9g39.3g
Sipuli (kuorittu)677g183kcal8.8g32.5g1.4g11.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl523g686kcal68g2.6g45g0g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g2g0.9g3.9g
Paprikajauhe 14g44kcal2g2.5g1.8g5.1g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g15540kcal1440.2g470.6g862.4g121.2g
Valittu annoskoko5616g7770kcal720.1g235.3g431.2g60.6g
Annoskoko puolitettuna2808g3885kcal360.1g117.7g215.6g30.3g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927