Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1500g525kcal15g97.5g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g30g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Hunaja 12g40kcal0.1g9.7g0g0g
Nautajauheliha 15%1200g2460kcal216g0g180g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 150g560kcal33.5g0g48g0g
Munakoiso 2250g503kcal11.2g69.7g4.5g56.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 150g297kcal2.1g2.7g30g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g9415kcal567.2g398.2g589.4g135.8g
Valittu annoskoko5616g4708kcal283.6g199.1g294.7g67.9g
Annoskoko puolitettuna2808g2354kcal141.8g99.6g147.4g34g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465