Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1498g507kcal45.8g73.4g1.5g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.7g0.8g3.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g66g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2996g10279kcal305.3g2096.9g35.9g104.8g
Margariini 80 % laktoositon 524g3667kcal3.4g0g413.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g31748kcal773.4g4864.2g953.2g215.8g
Valittu annoskoko5616g15874kcal386.7g2432.1g476.6g107.9g
Annoskoko puolitettuna2808g7937kcal193.4g1216.1g238.3g54g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250