Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1280g2834kcal224g0g217.6g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Sipuli (kuorittu)544g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1600g480kcal16g96g3.2g16g
Spagetti, Barilla704g2464kcal84.5g508.3g10.6g21.1g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaattisalsa 96g24kcal0.9g3.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g13385kcal690.2g1373.4g571g127.2g
Valittu annoskoko5616g6692kcal345.1g686.7g285.5g63.6g
Annoskoko puolitettuna2808g3346kcal172.6g343.4g142.8g31.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704