Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 150g117kcal2.5g24.2g0.3g1.5g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g75g86kcal0.6g4.2g7.5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Lohifilee 188g366kcal35g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1216kcal79g71.2g67.2g10g
Valittu annoskoko563g608kcal39.5g35.6g33.6g5g
Annoskoko puolitettuna281g304kcal19.8g17.8g16.8g2.5g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908