Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 237g57kcal4.3g5.2g0.7g5.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g30g8.1kcal0.4g1.4g0g0.5g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)66g20kcal2.2g2.4g0.2g0g
Tomaatti 68g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g150g105kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g518kcal15.6g24.8g12.6g14g
Valittu annoskoko563g259kcal7.8g12.4g6.3g7g
Annoskoko puolitettuna281g130kcal3.9g6.2g3.2g3.5g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521