Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)56g208kcal16.9g0g15.2g0g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.4g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu113g338kcal4.6g4.5g33.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell169g186kcal38.8g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2306kcal135.6g20.2g184.4g5.6g
Valittu annoskoko563g1153kcal67.8g10.1g92.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna281g577kcal33.9g5.1g46.1g1.4g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382