Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 167g187kcal35.2g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha porsaan 12%83g177kcal15g0g10g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 63g173kcal1.2g1.9g17.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk83g22kcal0.5g4.4g0.2g1.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä21g65kcal2.3g0g5.8g0g
Juusto, mozzarella 21g54kcal3.9g0g4.2g0g
Soijakastike 6.2g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper83g292kcal10g59.2g1.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g6.2g40kcal0.1g0.2g4.4g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2115kcal137.6g135g105.2g3.2g
Valittu annoskoko562g1057kcal68.8g67.5g52.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna281g529kcal34.4g33.8g26.3g0.8g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662