Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.3g
Kalaliemikuutio 5g15kcal0.5g1.7g0.7g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g63g175kcal11.9g0g6.9g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g75g60kcal12.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g616kcal53.4g27.2g17g4.2g
Valittu annoskoko563g308kcal26.7g13.6g8.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna281g154kcal13.4g6.8g4.3g1.1g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115