Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.2g0.7g23.1g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g150g391kcal6.8g5.3g40.6g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g75g89kcal2.4g3.1g7.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g56g104kcal14.6g0.3g5.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1841kcal105.4g24.2g152.8g1.8g
Valittu annoskoko563g921kcal52.7g12.1g76.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna281g460kcal26.4g6.1g38.2g0.5g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.2g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870