Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 80g69kcal2.5g3.5g4.8g0g
Katkarapu, rainbow360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1126g930kcal175g18.2g16.8g4.2g
Valittu annoskoko563g465kcal87.5g9.1g8.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna281g233kcal43.8g4.6g4.2g1.1g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889