Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1600g3656kcal304g0g272g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1560g718kcal26.5g124.8g12.5g25g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1200g3960kcal156g768g33.6g102g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g17246kcal1007.8g1881.8g639.6g275.4g
Valittu annoskoko5620g8623kcal503.9g940.9g319.8g137.7g
Annoskoko puolitettuna2810g4312kcal252g470.5g159.9g68.9g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786